Over mij

Spread the love

Over mij:

Welkom op mijn blog!

Als je mij 5 jaar geleden zou hebben verteld dat ik op mijn 21e moeder zou zijn, getrouwd zou zijn en een eigen stek zou hebben had ik je waarschijnlijk keihard uitgelachen.

In 2011 toen ik 18 was kregen mijn vriend en ik een prachtige dochter. Weliswaar stond ze (nog) niet op de planning maar was ze wel heel erg welkom. In de jaren die volgde was het pittig, maar inmiddels is ze niet meer weg te denken uit ons leven.

In 2012 zijn wij getrouwd en in 2015 kwam er nog een prachtig meisje bij. Een hond is er ook geweest maar die is inmiddels naar mijn moeder verhuisd. Huisje boompje beestje dus.

Ik ben deze blog gestart omdat er veel negativiteit is rond jonge moeders. Ik wil met mijn blog laten zien dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is, maar zeker ook niet mission impossible om jong te zijn en een gezin te hebben.

In 2014 besloot ik mijn hart écht te gaan volgen na 3 mislukte opleidingen (verpleegkundige, verzorgende-IG en administratief medewerkster) en ben ik de opleiding make-up artist gaan doen waarvoor ik wél slaagde. In 2017 ben ik ook de opleiding hairstylist erbij gaan doen en inmiddels ben ik alweer een aantal jaar actief als bruidsstyliste. (klik hier voor mijn website. Uiteraard kun je voor al je feestjes en partijen bij mij terecht voor een mooie make-up of kapsel. In mijn overige tijd werk ik nog een aantal uurtjes per week bij de mooiste parfumerie van Nederland; ICI Paris XL. Een prachtige job die direct in verbinding staat met mijn werk als bruidsstyliste. Kun je je voorstellen dat ik daarnaast nog tijd overhoud om al mijn hersenspinsels online te delen? Nee, ik ook niet!

Ik doe mijn werk met heel veel plezier en daarom vind je hier ook veel artikelen over beauty, make-up en alles wat met mijn mooie job te maken heeft.

In 2015 werd ik opnieuw moeder van een prachtige dochter Amélie, zij maakte ons geluk compleet!

Wil je verder nog iets weten of wil je contact opnemen voor een eventuele samenwerking mail dan naar: dineke@lippenstiftenluiers.nl

 

4 reacties

 1. Leuk om te lezen wie er achter dit blok zit! Een blog met een briljante naam trouwens, haha.

  Hier ook een jonge mama, op m’n 22e mama geworden van een tweeling en op m’n 25e getrouwd 🙂 en super happy!
  Leuk om je te volgen, je verhalen zijn herkenbaar!

  Groetjes linda.

  1. Hoi Diana, ik heb mijn opleiding bij Visious Academy – de school van Juliette den Ouden gevolgd.
   Als je Googelt kom je de website wel tegen! Ik kan namelijk geen link plaatsen in een comment.
   Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen!

   Liefs Dineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.