Zó doe ik elke dag mijn make-up

Spread the love

Al een aantal keren werd mij gevraagd of ik eens een filmpje wilde maken van mijn make-up routine. Ik heb hier nooit wat mee gedaan omdat ik het simpelweg niet durfde om met mijn kop voor de camera te gaan zitten.

Laatst kreeg ik een heel lief berichtje van iemand of ik écht geen tutorial wilde maken, en dat het haar zo erg zou helpen om het eens in simpele taal te horen. Dat laatste kan ik zeker mee in komen, veel tutorials op YouTube zijn veel te ingewikkeld voor de echte leken onder ons.

Dus heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken, en ben ik voor de camera gaan zitten. Uiteindelijk viel het me nog mee, maar wat is het toch ongelofelijk gek om jezelf te horen en te zien. Daarbij komt nog dat je een logisch verhaal moet vertellen bij je beeld, en dat is meteen ook het moeilijkste punt.

Het filmpje is maar liefst een half uur lang, maar ik hoop dat het boeiend genoeg is om helemaal af te kijken. Ik heb echt mijn best gedaan, zelf zie ik nog een hoop foutjes. Maar goed, voor alles een eerste keer en oefening baart kunst.

Genoeg gepraat, here it is!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.