Urban Decay Naked Cherry look + videotutorial

Spread the love

Ik heb een stiekeme verslaving; ik kan namelijk nooit genoeg oogshaduwpalettes hebben. Op een gegeven moment heb je zo’n beetje alle kleuren oogschaduw wel, maar als er weer een nieuwe variant uitkomt móet ik het gewoon hebben. Toen er laatst ook nog eens 40% korting was op alle oogschaduwpalettes bij ICI PARIS XL kon ik mezelf helemaal niet meer inhouden. Sowieso stonden er nog 2 palettes hoog op mijn lijstje: het Urban Decay Naked Cherry palette en Soft Glam van Anastasia Beverly Hills. De laatste was helaas om 9:00 al helemaal uitverkocht, dus was de keuze makkelijk gemaakt. Het UD Naked Cherry palette zat in mijn winkelmandje!

Roze en paars waren meestal kleuren die ik een beetje vermeed. Ik kon me er niets bij voorstellen dat het mooi zou matchen bij mijn blauwe ogen, maar niets was minder waar. Al vanaf de eerste minuut was ik verliefd op het Cherry palette. Mooie, gepigmenteerde kleuren met verrassend veel pigmentatie. Mijn handen jeukten dan ook om er een look mee te maken.

Swatches & persfoto’s:

De look:

Ik heb een filmpje gemaakt waarin ik een uitgebreide look maak met het UD Naked Cherry palette. Bekijk het hier:

Het Urban Decay Naked Cherry palette is te koop bij ICI PARIS XL en kost €55,05

Wat vinden jullie van de look en het palette? Heb je n.a.v. het filmpje nog vragen of opmerkingen?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.