Déze parfum ruikt naar popcorn

Spread the love

Ik kan je vertellen; als je bij ICI Paris XL werkt heb je niet alleen een droomjob, maar je hebt ook nog eens het voordeel dat je alle nieuwste parfums als eerste kan ruiken. Kleine bijkomstigheid is wel dat je een stuk kritischer wordt. Vroeger kende ik alleen The One van Dolce & Gabbana, omdat dat het allereerste geurtje was (en enige) die ik van mijn lief had gekregen. Nu stap ik een volle ruimte binnen en pik precies de ‘La Vie Est Belles’ of ‘Sauvages’ er uit. Moet je eens proberen als je nieuwe contacten wilt leggen. ”Jij hebt zeker Sauvage van Dior op??” Succes gegarandeerd!

Maar wat ik jullie eigenlijk wilde vertellen, is dat ik een nieuw favorietje heb. Jawel, deze geur ruikt namelijk (onder andere) naar popcorn! Wie is er nu niet gek op deze zoete lekkernij? Kleine sidenote dan ook; dit is een vrij zoete, bloemige geur. Het gaat hier over de Pure XS for Her van Paco Rabanne. Deze man weet wel hoe hij dames moet plezieren. We kennen van hem namelijk ook de zeer populaire geuren Olympéa en wie kent hem niet; Lady Million.

Paco Rabanne Pure XS for Her

Pure XS for Her. De nieuwe damesgeur van Paco Rabanne. Een wilde en provocatieve oriëntaalse bloem voor vrouwen met de sensuele Emily Ratajkowski. Alles hebben. In overdaad. Ontwapenende stijl, je kan haar sexappeal voelen met een vleugje nonchalance. Stoutmoedig en mooi. Tonnen van talent. Ze kan zowel intoxiceren als intrigeren. Pure XS for Her Eau de Parfum vangt, versnelt en verhoogt de zintuigen. De oorsprong van obsessie. Ylang-Ylang voor het rauwe, ongetemde en erotische. Gevolgd door de warme vanille en een intrigerende explosie van popcorn. Overdaad in de zuiverste vorm.

Hop hop naar ICI Paris XL dus! Nu met 25% korting betaal je:

30 ml: van €61,55 nu €46,16

50 ml: van €88,25 nu €66,19

80 ml: van €113,30 nu €84,97

Deze post is NIET gesponsord

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.