Zo zag onze voorjaarsvakantie er uit

Spread the love

Het is alweer voorbij jammer genoeg; de voorjaarsvakantie. Ik kan er altijd zo intens van genieten als de kids een weekje vakantie hebben. Al is het maar om de wekker compleet uit onze planning weg te vagen. Niks moet alles mag!

Maandag

Zo begonnen wij de maandag met uitslapen en om 12:00 nog steeds in onze badjas te lopen. Uiteindelijk moet er ook wat gedaan worden en dus heb ik de rest van de dag het huis schoongemaakt en de was gedaan. Wel zo fijn om de rest van de week er niet meer naar om hoeven te kijken. Heb dus ook geen foto’s gemaakt, ik denk dat jullie je wel voor kunnen stellen hoe een emmer sop er uit ziet ­čśë

Dinsdag

Op dinsdag gingen de meiden winkelen met tante. Marissa had een mooi rapport en als tegenprestatie wilde ze een keer naar de winkel Claire’s. Als ik me niet vergis is dat de oorbellen- en prullariawinkel met paarse logo die je veel in grote steden tegenkomt. Betekende dus dat ik een hele dag helemaal alleen thuis zou zijn. Yaaassss! Deze foto kreeg ik toegestuurd van tante:

Je vakantie is natuurlijk niet compleet als je niet bij Mc Donalds bent geweest!

Zulke dagen probeer ik zo uiterst productief mogelijk te benutten (wat een dure taal weer). Probeer normaal gesproken maar eens jezelf urenlang op te sluiten in de badkamer of in mijn geval de garage aangrenzend aan ons huis wat doorgaat als mijn salon. En dus haalde ik alles uit de kast om weer een nieuwe make-up look te maken. Smokey eyes dit keer.

Meteen klaar voor ’s avonds want we hadden namelijk een uitje met het personeel.

Tussendoor kwam de postbode mijn dag helemaal goed te maken door eindelijk het Urban Decay Naked Cherry palette te komen brengen. Voor diegene die in plaatjes denken en nu meteen naakte beelden door hun hoofd krijgen: Urban Decay is een make-up merk, en Naked is de benaming van hun oogschaduwpalettes die ze in allerlei versies hebben. Het Cherry palette had ik als enige nog niet, en bevat allemaal mooie kersenkleurige tinten. Binnenkort maar eens een mooi lookje mee maken!

’s Avonds hadden we dus personeelsuitje. Natuurlijk werd er eerst aan de inwendige mens gedacht en hadden we een overheerlijke high tea. Deze foto maakte ik met de portretstand op mijn telefoon: pure perfectie toch?

Daarna gingen we een workshop handlettering doen. Leek me altijd al leuk, dus ik was volgens mij aardig enthousiast. Wat ik overigens niet over al mijn collega’s kon zeggen en dus voor hilarische situaties zorgde. Ik koos ervoor om een papieren opbergzak te versieren. Mocht je je afvragen of je ooit iets gemist hebt over mijn po├źzische kwaliteiten: zeker niet. Lang leve Pinterest!

Woensdag

De woensdag begon weer lekker random. Uitslapen en voor de rest helemaal niks. Ik vind het in de vakantie al een hele klus om iedereen v├│├│r 11:00 aan te kleden en de haren te hebben gedaan. En ben je dan uiteindelijk klaar, komen ze op het idee om zich weer om te kleden in (dit keer) een zeemeerminoutfit. Ach zeg nou zelf, ben je toch kind voor?

Na de lunch kwamen we op het idee om lekker iets te gaan doen. Aangezien vaderlief ook vrij was van zijn werk kozen we voor Pannenkoekenhuis Hans en Grietje in Zeewolde. Een favoriete stek van ons. De zon scheen dus konden wij mooi op het terras zitten en de dames zich vermaken in de grote speeltuin.

Bijkomen met een lekker colaatje! #loedermoeder. Don’t worry, ze krijgen alleen cola bij speciale gelegenheden. Als afsluiter zijn we nog naar de Ma Donalds geweest, maar daar hebben we wijselijk geen foto’s van gemaakt. No evidence!

’s Avonds ben ik met (schoon)zusjes naar de bioscoop geweest; Verliefd op Cuba. Wat een heerlijke, foute film! Als je een avondje wilt genieten van Hollandse humor kan ik je hem zeker aanraden!

Donderdag

Op donderdag moesten we naar de tandarts en daarna moest ik werken. De kids gingen ’s avonds logeren bij tante omdat ik de volgende dag vroeg naar een bruidje moest.

Vrijdag 

Vrijdag begon vroeg met voor mij een bruidje en een aantal daggasten die in de haar en make-up moesten. ’s Middags dus weer tijd voor wat vertier. We zijn gezellig naar de manege geweest.

Paarden is always a good idea. Eerst mochten ze de paarden verzorgen; borstelen en vlechtjes maken, waarna ze een bingo hebben gedaan en een ritje  op de paardenrug mochten maken. Als afsluiter een lekkere frikandel met ranja.

Zaterdag

Zaterdag wederom een dag dat we he-le-maal niks hebben gedaan. Lekker bijkomen van het bijkomen ­čśë

Eigenlijk wilden we nog naar de bioscoop en het zwembad, maar ik had z├│ geen zin om met 30.000 medelanders in een benauwd, overvol zwembad of bioscoopzaal te zitten. Dus heb ik beloofd dat we dat de komende weken op een vrije middag gaan doen. Belofte maakt schuld…

Hoe was jullie voorjaarsvakantie?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.