Genieten van het mooie weer en naar de bios

Spread the love

Weer een leuk overzichtje van afgelopen week. We hebben echt genoten van het mooie weer, jullie ook?

Maandag

We beginnen de week nog een beetje lui. Het vakantieritme zit er nog goed in. Ik kan dan echt van alles en nog wat bedenken wat ik allemaal nog moet doen en vervolgens blij zijn dat ik heb ontbeten en me heb aangekleed. Gelukkig kreeg ik eerst een lekkere behandeling van mijn privé kappertje. (Lees: met een plastic speelgoedborstel wordt je haar geharkt en klitten worden genadeloos mee getrokken)

’s Middags heb ik een filmpje opgenomen voor YouTube en foto’s gemaakt voor Instagram. Meteen mooi opgeknapt want ’s avonds had ik nog teammeeting.

Mijn moeder appte me deze foto; Amélie heeft met een thermometer in het stopcontact lopen wurmen.. Natuurlijk heel dom van ons om geen kapjes op de stopcontacten te doen. Ze heeft echt nog nooit naar de stopcontacten interesse getoond, zo zie je maar weer hoe verkeerd je je kinderen kunt inschatten. Inmiddels zijn de kapjes geregeld.

Dinsdag

Dinsdag heb ik hetzelfde filmpje dat ik maandag had gemaakt opnieuw opgenomen maar dan in de snelle variant zonder geluid. Daarna heb ik de rest van de dag de filmpjes bewerkt. Er gaat zó veel tijd in zitten. 5 á 6 uur ben je al snel kwijt, en dat voor een filmpje van een paar minuten. Gelukkig is het wel een leuke klus vind ik, dat scheelt weer.

Woensdag

Woensdag was het zulk mooi weer, dat het echt doodzonde was om binnen te gaan zitten. In de middag moest ik werken dus ’s ochtends ben ik met Amélie naar de kinderboerderij geweest om lekker wat zonnestralen mee te pikken.

Donderdag

Marissa en ik moesten allebei naar de tandarts om gaatjes te boren. Marissa deed het helemaal zonder verdoving, en ik, de schijtluis wilde wel een prikje. Dat heb ik geweten ook, de rest van de dag heb ik met een rare tinteling in m’n gezicht rond gelopen en de prik zelf was super gemeen. Omdat Marissa zo flink was geweest mocht ze iets uitzoeken bij de speelgoedwinkel. Ze heeft iets van GlamGoo uitgezocht met slijm en glitters. (heel veel glitters)

’s Middags moest ik weer werken en gingen de meiden dus naar mijn zusje die ook gastouder is.

Vrijdag

Op vrijdagochtend stond mijn salon volgepland met afspraken. Kapsels en make-up, waaronder deze:

 

’s Middags hebben we een klein dutje gedaan want ik was zo moe dat ik echt even moest gaan liggen. ’s Avonds heb ik gewerkt en de laatste aflevering van Flikken Maastricht gekeken. Zo spannend! Kijken jullie ook?

Zaterdag

Lang geleden dat ik echt een zaterdag he-le-maal vrij was. Op twee verjaardagen na in de middag/avond gewoon lekker niksen. Uitslapen en ontbijt op bed; wat wil een mens nog meer?

Ik had de meiden beloofd om naar de bios te gaan, dus had ik op voorhand al kaartjes gereserveerd zodat we ook echt moesten gaan. We zijn naar de film Corgi geweest. Ik laat nog even weten hoe de film was en of hij ook voor de allerkleinsten geschikt was, want Amélie was ook mee. En ja, dit hebben we (grotendeels ik) allemaal opgegeten:

We hebben in ieder geval een heerlijke week achter de rug! Hoe was die van jullie?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.