Nathalie Lété x H&M

Spread the love

Gisteren was ik bij H&M en werd mijn oog direct naar de meisjeskleding afdeling getrokken. Je kent dat wel, alsof je als een magneet ergens naartoe getrokken word. Nu is mijn plan om nog láng geen zomerkleding te gaan kopen vorige week al ergens gesneuveld, maar toch probeer ik me een soort van er nog aan vast te houden. Alleen gaat dat niet helemaal lukken met de te gekke nieuwe items die je bij H&M shopt.

Ze hebben namelijk nu een samenwerking met de Franse kunstenares Nathalie Lété. Ik heb (sorry) nog nooit van deze mevrouw gehoord, maar haar werk zal me vast en zeker aanspreken als ik zie hoe leuk deze collectie geworden is. Ze heeft dus een collectie ontworpen voor kids in samenwerking met H&M, en ik kan je vertellen; echt té leuk allemaal. Ik krijg helemaal zin in de zomer als ik deze vrolijke printjes en kleuren zie!

Persbericht:

H & M is verheugd om een ​​samenwerking met de in Parijs gevestigde Nathalie Lété te onthullen, een wereldberoemde kunstenaar die zich bezighoudt met illustraties, textiel, keramiek en schilderijen. De capsulecollectie bevat verschillende van Lété’s kleurrijke en poëtische kunstwerken als prints op een breed scala aan kinderkleding en accessoires. De collectie is vanaf begin maart verkrijgbaar in geselecteerde winkels wereldwijd en online.   De H & M-samenwerking is een kinderkledingcollectie voor baby’s en kinderen met een breed scala aan levendige t-shirts, jassen, jeans, jurken, jumpsuits, korte broeken en zwemkleding. De kleurrijke dieren- en bloemenprints van Nathalie Lété zijn de sleutelwoorden. Al haar ontwerpen beginnen met schilderijen in acrylverf met de hand, die vervolgens kunstzinnig worden gerangschikt om een ​​fantasierijk en leuk verhaal te creëren. Voor deze H & M-samenwerking bracht Lété een tropische jungle tot leven met kameleons en tijgers, samen met haar iconische weergave van bloemen met katten, vogels en konijnen. “In mijn werk creëer ik een fantasieland voor mezelf. Een land dat ik met andere mensen wil delen om ze te laten dromen. Het gaat allemaal om bloemen, dieren, vogels, naïviteit en kleuren. Ik wil een cocon creëren die overal geluk en harmonie brengt. De relaties tussen de verschillende elementen vertellen verhalen, verhalen die een prachtige sfeer creëren.

Ik ben blij om mijn wereld te delen via deze samenwerking, over de hele wereld, samen met H & M. ” Nathalie Lété, kunstenaar “Natalie Lété en haar werk is iets dat we al heel lang bewonderden en we vinden het fantastisch om met haar samen te werken voor deze kindercollectie. De collectie is speels en uitnodigend en de stukken laten je echt voelen alsof je in een botanische droom bent. We kunnen niet wachten om deze verzameling te delen met onze jongste fans. ” Jennifer Helmer, divisieontwerper kinderen bij H & M. (bron; H&M.com)

Onze favorieten uit deze collectie?

gedessineerd badpak met volants €14,99

satijnen pilotenjack €29,99

katoenen rok met dessin €17,99

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.