Schaatsen in Amsterdam

Spread the love

2 Weken geleden zijn wij gaan schaatsen in Amsterdam op het Museumplein. Dit was echt zó leuk, dat ik het graag met jullie wilde delen.

De leukste ijsbeleving van Nederland

Tussen 17 november 2018 en 3 februari 2019 wordt het Museumplein in Amsterdam weer omgetoverd tot de mooiste ijsbeleving van Nederland. Ice*Amsterdam is dé ontmoetingsplek waar je samen met je vrienden en familie geniet van een warme mok chocolademelk, je de mooiste winterse foto’s maakt met het Rijksmuseum op de achtergrond en onder de replica van de Magere Brug door kunt schaatsen.

Sta je liever langs de zijlijn, geen probleem! Naast het schaatsen is er volop mogelijkheid om cultuur te snuiven, te borrelen, een drankje te doen, te shoppen of juist heerlijk te relaxen. In Brasserie Het Parool kun je, uitkijkend op de winterse activiteiten, genieten van lekkere hamburgers, smeltende kazen of (h)eerlijke broodjes. Tijdens de kerstperiode kom je als bezoeker helemaal in de winterstemming als er naast de winterse activiteiten ook nog talloze winterse kraampjes verrijzen en er een bijzonder knusse kerstmarkt ontstaat. Samen met vrienden, collega’s of familie kun je op zoek naar de leukste kerstcadeaus en geniet je van knisperende kampvuren en heerlijke winterse lekkernijen, zoals bijvoorbeeld een verse warme wafel. Dat is pas het échte wintergevoel!

(Bron: www.iceamsterdam.nl)

 

Ice Amsterdam is heel makkelijk te bereiken met de tram, wij parkeren de auto bij P+R Zeeburg en vanuit daar met de tram naar Amsterdam Centraal. Op Amsterdam Centraal kan je het beste even vragen welke tramlijn er langs het Museumplein gaat, er gaan er meerdere naartoe.

De entree kost €11 incl. 2 uur schaatsverhuur als je de kaartjes online komt. Aan de kassa kosten ze €13. Onderbindertjes voor de kleine kinderen zijn ook ter plekke te huur.

De baan is niet heel groot, maar wel heel mooi en gezellig. Zeker een leuke ervaring voor een middag fun!

Van dat schaatsen krijg je natuurlijk reuze honger! Dus sloten we deze middag in stijl af bij MacDonalds!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.