Happy 2019!

Spread the love

Kan het nog? Op 8 januari jullie het allerbeste wensen voor 2019! Afijn, beter laat dan nooit. Wat gaat het nieuwe jaar jou brengen? Het is maar goed dat we het van tevoren niet weten. Desondanks is het altijd goed om plannen te maken en wensen te hebben. Wij hebben ze zeker!

Allereerst wil ik dit jaar ECHT met de fotoboeken van de kinderen beginnen. Marissa is inmiddels al 7 en ik heb nog geen enkele foto ingeplakt of in een digitaal fotoboek verwerkt. #loedermoeder

Verder heb ik dit jaar besloten om zélf mijn boekhouding te gaan doen. Als zzp-er komt daar nogal wat bij kijken, maar juist omdat ik er de ballen geen verstand van heb wil ik er juist meer over weten. En, door te doen leer je! Dus; byebye boekhouder!

Voor de rest kennen jullie ze wel, de standaard goede voornemens. Minder eten, stoppen met roken, fit worden en misschien wel mee doen aan een hardloopwedstrijd. Helaas ken ik mezelf en wil ik me ook niet al teveel doelen op leggen. Of is het gewoon zwakte? Jullie mogen het zeggen..

Voor nu hou ik me dan ook maar hier bij. Verder hoop ik natuurlijk op een heel mooi jaar. Gelukkig staan er binnen onze familie een aantal mooie dingen te gebeuren (waaronder een bruiloft in het buitenland) en heb ik daar alvast heel veel zin in!

Hebben jullie nog goede voornemens?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.