Negenmaandenbeurs 2019

Spread the love

Zwangere dames opgelet! Aanstaande woensdag begint de Negenmaandenbeurs weer.

Vind jij het leuk om langs alle stands te struinen, alles te weten te komen op babygebied en heel veel gratis spulletjes te scoren? Dan mag je dit evenement zeker niet missen.

 

Negenmaandenbeurs: van primeur DNA-test tot Pop-up Babyrestaurant

Van 20 t/m 24 februari 2019 zet de Negenmaandenbeurs een stevig inhoudelijk programma neer. Daarmee is dit event naast een gezellige dag uit voor vaders en moeders (in spe), ook het platform om van A-Z klaargestoomd te worden voor het ouderschap. Een primeur aankomende editie is een DNA-test die met wangslijm van de baby vijf eigenschappen van het kind prijsgeeft in een gepersonaliseerde animatievideo. Ook eten baby’s voor het eerst verse groente- en fruithapjes in hun eigen Babyrestaurant. Dit en meer is te zien en te ervaren op de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam.

Primeur: DNA-test van Analyse Me

Per 20 februari 2019 kunnen ouders middels het wangslijm van de baby een test doen die vijf eigenschappen van het kind prijsgeeft. Ouders krijgen na 3-4 weken een gepersonaliseerde video toegestuurd waarin ze te weten komen welke oogkleur hun baby krijgt, of de baby bittere smaakstoffen proeft (en dus wel of geen spruitjes lust!), of hij/zij het snelheidsgen heeft, of er een grotere kans is om een lactose-intolerantie te ontwikkelen én of hun kind een denker of juist een doener is.

Meesterkok Rudolph van Veen opent Nederlands’ eerste Pop-up Babyrestaurant

Gedurende de Negenmaandenbeurs kunnen bezoekers terecht bij het Babyrestaurant voor verse groenten en fruit met recepten, praktische tips en betrouwbare informatie over gezonde en veilige voeding voor baby’s van min 9 maanden tot plus 9 maanden. Aan de bar met een ‘lopende band’ proeven baby’s vanaf 4-6 maanden en zwangere dames verse hapjes en spijkeren ze hun kennis bij tijdens korte, informatieve workshops. Meesterkok Rudolph van Veen opent het restaurant op woensdag 20 februari om 12.00 uur. Het Pop-up Babyrestaurant is een initiatief van Negenmaandenbeurs, het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF), het Voedingscentrum en GoodBabyFood.

Foodtrucks en chillspots in festivalsetting

Als aanvulling op het aanbod van de 220 exposanten, biedt de Negenmaandenbeurs een nieuwe beleving; een festivalhal met foodtrucks, ‘chillspots’ en leuke activiteiten. Zo kiest het publiek van de Negenmaandenbeurs de beste gezinsauto van Nederland en worden (aanstaande) vaders uitgedaagd bij de Beste Papa van Nederland contest. Ook krijgen bezoekers de mogelijkheid oma’s het hemd van het lijf te vragen over hoe het vroeger ging. Op het grote indoor parcours testen (aanstaande) ouders een bak- of mamafiets.

Praktische informatie Negenmaandenbeurs 2019

Van 20 februari tot en met 24 februari 2019 vindt de Negenmaandenbeurs plaats in RAI Amsterdam. De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Het biedt volop informatie en inspiratie; over verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 – 22.00 uur. Bezoekers aan de Negenmaandenbeurs bezoeken op dezelfde dag ook gratis de Huishoudbeurs en het Pasar Colour Festival. Tickets zijn t/m 19 februari met korting te koop voor € 15,95 op negenmaandenbeurs.nl/tickets.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.