Terug van weggeweest

Spread the love

Het voelt best gek om weer artikelen te schrijven; alsook vertrouwd. Hoe begin je weer na een lange break? Het leek me goed om eerst een update te doen met wat foto’s van het afgelopen jaar kan ik wel zeggen.

Inmiddels wonen we alweer bijna anderhalf jaar in ons nieuwe huis. Het voelt als gisteren dat we hier kwamen wonen, maar het is echt alweer even geleden. We hebben onze draai helemaal gevonden, er zijn nog wat kleine klusjes die gedaan moeten worden zoals het ophangen van wat schilderijen en de speelhoek van de kids is nog niet naar mijn zin. Qua grote verbouwingen hopen we de komende jaren eerst de achterstraat te vernieuwen en de keuken. Hard sparen dus ­čśë

Ik ben onder een andere naam door gegaan met mijn haar & visagie werkzaamheden; namelijk Blushing Bride. De afgelopen 2 jaar waren hard werken maar ook ontzettend leuk. Omdat het werk met bruiden soms wel onregelmatig is en ik toch een stabiel inkomen wilde ben ik weer bij ICI Paris XL gaan werken. Vorig jaar december opende daar een nieuw filiaal en zo kon ik vanaf de start meemaken hoe de winkel werd opgebouwd en hoe we een heel fijn team werden met elkaar. Afgelopen jaar heb ik even moeten zoeken naar een balans in voldoende vrije tijd/tijd voor mijn gezin en werken. Gelukkig heb ik een super fijne manager en hebben we het zo kunnen regelen dat ik in de drukke zomermaanden met veel bruiden minder werk, en in de wintermaanden als het druk is in de winkel en ik minder bruiden heb werk ik wat meer. Heel fijn geregeld zo en het geeft voldoende rust.

Jullie hebben het vast op Facebook voorbij zien komen; in november is mijn zusje getrouwd en hebben we een hele fijne dag gehad met elkaar als familie. Er gaat heel wat werk aan vooraf, er waren dagen bij dat ik de stress even niet meer kon handelen (ik was ceremoniemeester). Gelukkig hebben we een grote familie dus als het nodig was kon ik de hulp van anderen inschakelen.

De meiden zijn allebei natuurlijk een jaartje ouder geworden en dat is zeker te zien. Vooral Marissa heeft een flinke groeispurt gehad. Ze is nog steeds druk met acrogym, in plaats van 1 uur per week traint ze nu 3 uur per week en in januari heeft ze haar eerste wedstrijd. Trots!

Am├ęlie mocht starten op de peuterspeelzaal, maar na een week of 6 was ze er nog niet aan gewend en was het telkens moord en brand schreeuwen als ze weer heen moest. Ik heb toen besloten om haar niet langer naar de peuterspeelzaal te laten gaan en zodoende blijft ze nu dus nog lekker een jaartje thuis tot ze na de zomervakantie in 2019 naar school mag. Een echt moederskindje zullen we maar zeggen ­čÖé

Dat waren zo’n beetje de grote lijnen, ik wil jullie af en toe op de hoogte houden met een persoonlijke update en wat foto’s.

Vergeet je niet om mij te volgen op Facebook en Instagram? Daar plaats ik dagelijks nieuwe updates

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.