Lippenstift en luiers komt terug!

Spread the love

Ja jullie lezen het goed! Vanaf 2019 wil ik weer meer tijd vrijmaken voor het schrijven van leuke en interessante artikelen. Ergens in 2018 is de site gecrasht, en was ik zo goed als alles kwijt. Het ICT-bedrijf heeft alle artikelen terug kunnen halen, maar alle afbeeldingen jammer genoeg niet. Ik heb toen de keuze gemaakt om alles van de site af te halen en helemaal opnieuw te beginnen. Een frisse, nieuwe start dus! Benieuwd wat er allemaal gaat veranderen? Lees dan snel verder.

Waarom ben ik gestopt met Lippenstift & luiers?

Eigenlijk waren er meerdere redenen waarom ik twijfelde over het bloggen. Allereerst vond ik het lastig om een keuze te maken tussen dingen die ik wel en niet wilde delen. Zeker in 2013 toen ik net begon met mijn blog waren blogs en social media nog lang niet zo populair als nu. Tegenwoordig is het helemaal niet meer gek om dingen te delen op een online platform. De blogs en YouTube kanalen schieten als paddestoelen uit de grond, en Instagram is nog altijd booming. Op Urk – traditiegetrouw en een tikkeltje ouderwets soms ben je al snel gek als je niet met de meute mee gaat. En zo kwam het dus dat ik me niet op mijn gemak voelde als ik door de supermarkt heen liep, op evenementen was waar veel dorpsgenoten bij elkaar waren of bijvoorbeeld op het schoolplein. Daarom wil ik kijken of ik me er nu anno 2018 beter in kan vinden en me meer op mijn gemak voel om dingen online te gooien.

Gaan er dingen veranderen?

Ja, er gaan zeker dingen veranderen. Met name de privé dingen. Voorheen waren dat de artikelen die altijd het beste gelezen werden. Maar het maakt je kwetsbaar om sommige dingen op te schrijven en te delen. Daarom wil ik daar een goede balans in gaan zoeken in wat ik wel en niet ga delen. Mijn passie voor beauty is nog altijd onverminderd groot. En daarom wil ik me daar meer op gaan richten. Mede vanuit mijn kennis en ervaring vanuit mijn werk wil ik hier meer de focus op gaan leggen. Denk aan artikelen over huidverzorging en misschien wel make-up tutorials.

Ga ik ook video’s maken?

Misschien wel. De apparatuur ervoor heb ik in huis, en ik kan video’s bewerken op mijn laptop. Alleen weet ik niet of ik me hier comfortabel genoeg bij voel. Ik wil terug komen met mijn blog, maar alleen als ik me er zelf goed bij voel en blijf voelen om het ook vol te houden. Alles wat ik had opgebouwd met mijn blog – samenwerkingen, contact met pr-bureaus (met de crash is ook mijn e-mailadres verloren gegaan) is weg. Dat is erg zonde, zeker omdat dit wereldje snel groeit en je hard moet werken om up to date te blijven. Opnieuw opstarten is misschien makkelijker dan net beginnen, maar dat neemt niet weg dat het veel tijd en moeite kost.

Ik hoop natuurlijk dat alle trouwe lezers weer terug komen, en als jullie nog tips of op- en aanmerkingen hebben zijn die natuurlijk van harte welkom! Ik wil nog een leuke winactie opzetten om iedereen te bedanken voor de support in het verleden en de Facebookpagina wordt ook weer in het leven geroepen.

Tot snel!

Groetjes Dineke

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.