Melkmeisje review

Spread the love

Als we allemaal 1 ding zeker weten als moeder is dat je het allerbeste wilt voor je kind. En dus zijn we geneigd een stuk kritischer te kijken naar wat onze kinderen eten en drinken en op zich smeren.

Tenminste, ik betrap mezelf erop dat ik bijvoorbeeld mijn kinderen op een warme zomerdag wel 5 keer per dag in smeer met factor 50, terwijl ik zelf met moeite aan 2 keer factor 30 kom.

Zeep

Met verzorgingsproducten kijk ik ook altijd best wel nauw. Zeker nu Amélie exczeem heeft in haar knieholte. Het zit er al een flinke tijd en we smeren met zalf op doktersadvies. Ze heeft dus een extra gevoelige huid. En dus probeer ik uit te kijken met zeep met agressieve ingrediënten.

Van de week liep ik bij Kruidvat (wat overigens meer een hobby van mij is) en viel mijn oog weer op allemaal leuke aanbiedingen. Je kent het wel, je moet er naartoe om tampons te kopen en uiteindelijk sta je bij de kassa met 2 eyeliners, een lippenstift die je allang in dezelfde kleur hebt, mondwater met whitening erin en een compleet verkleedpak omdat je de puppyogen van dochterlief niet kon weerstaan. Drie keer raden wat je vergeten bent 🤷🏼‍♀️

Melkmeisje

Maar goed, ik kwam dus ook langs een schap met flessen bad/doucheschuim die nu afgeprijsd waren naar €1. Voor €1 kan het nooit veel zonde doen dus die belande ook in het mandje. Melkmeisje heet het, op basis van o.a. melkproteïnen en natuurlijke ingrediënten en het ruikt naar sinaasappelbloesem.

Melkmeisje gebruikt natuurlijke inogrediënten als melkproteïnen, honing, zonnebloem extract en pioenroosextract om een zeep te maken die de huid reinigt, verzacht en verzorgt. 
Bron: http://www.melkmeisje.com/home

Bij ons in de badkamer staan producten voor iedereen, dus vandaar dat ik vaak grote flessen badschuim koop in de actie. In deze flacon zit 500 ml; lekker veel dus.

Tot nu toe vinden we het allemaal een heerlijk product, de geur is lekker zacht, niet te overheersend en het product geeft een zacht en fris gevoel.

Het schijnt dat ze nu ook baby- producten hebben. Neem dus zeker eens een kijkje zou ik zeggen!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.