De mooiste parfums voor Moederdag

Spread the love

Jaja moeders, zondag is het weer zover! De jaarlijkse dag waarin wij door onze kinderen in het zonnetje worden gezet. De leukste knutselcreaties die je moederhart doen smelten zijn al weken geleden ‘verstopt’ en als je kinderen een beetje zoals die van mij zijn weet je allang wat ze gemaakt hebben.

Maar stiekem vinden we het ook wel érg leuk als we een cadeautje krijgen.

Deze dagen vind ik altijd erg leuk om te moeten werken. De stoerste vaders komen langs in de winkel om voor moeders iets te kopen. Een kleine blijk van waardering, daar worden wij toch alleen maar blij van?

Speciaal voor Moederdag heb ik 3 geuren op een rij gezet die het zéker goed gaan doen.

Armani Si fiori

De nieuwste telg uit de Si familie van Armani zal menig moeders hart sneller doen kloppen. De mooie zachtroze flacon zal op elke toilettafel prachtig staan!

Sì Fiori is de bloem samenstelling van Armani. Sì Fiori nodigt je uit om je ware aard uit te drukken je zelf te zijn in deze jungel van wolkenkrabbers. Ga het leven aan met alle vertrouwen in jezelf en je eigen persoonlijkheid!

Givenchy – L’Interdit

L’Interdit is een geur die bijna iedere vrouw lekker vind ruiken. Grappig feitje: deze geur was eigenlijk exclusief ontworpen voor Audrey Hepburn, zij wilde niet dat deze geur op de markt zou komen. Vandaar de naam L’Interdit (betekent verboden in het Frans).

Givenchy introduceert de geur L’Interdit. Een ode aan gedurfde vrouwelijkheid. Verbied uzelf niets en accepteer geen regels. Een uitnodiging om verzonnen limieten en codes te overschrijden en vrijheid en verboden sensaties te omarmen. Een verboden mix van een witte bloem en een donker akkoord ter bevrijding van licht en duisternis. De schokkende kant van chic. De eerste resolute ondergrondse bloem om de sensatie van het verbod te ontdekken.br /br /Oranjebloesem, jasmijn, tuberoos, vetiver en patchouli.

Chanel Chance Eau tendre edp

De Eau de toilette van Chance eau tendre was al een hardloper, en toen het eau de parfum begin dit jaar werd gelanceerd waren de liefhebbers van dit parfum helemaal in extase. Ik vind dit echt een heerlijke geur voor de lente/zomer.

De Eau de Parfum, een nog tederdere interpretatie van CHANEL CHANCE EAU TENDRE. Een delicate aanwezigheid, een intens vrouwelijk en omhullend karakter. Een nieuwe kans om te grijpen.
Een compositie met een hart dat intens straalt door absolu van jasmijn en rozenessence. Een stralend fruitig bloemig parfum, een ronde en tedere geur met een uitgesproken vrouwelijkheid.

Kennen jullie deze geuren al? Zit er eentje bij die op jouw Moederdag lijstje staat? Ik ben heel benieuwd!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.