Huda Beauty New Nude eyeshadow palette

Spread the love

Ik heb echt een zwak voor mooie oogschaduwpalettes. Ik kan er nooit genoeg van krijgen. Nadat ik alle palettes van Urban Decay uit de Naked serie had opgespaard dacht ik dat de hebzucht wel even over zou zijn. Maar helaas 🙁 Toen ik hoorde dat Huda Beauty met het New Nude Eyeshadow palette zou komen kon ik niet wachten om er eentje te bemachtigen.

Het New Nude eyeshadow bevat 18 verschillende kleuren oogschaduws. Toen ik het palette eindelijk binnen kreeg was ik eerst een beetje teleurgesteld. Ik had verwacht dat de kleuren echt ‘nude nude’ zouden zijn. Ze zijn meer roze nude vind ik. Zelf hield ik nooit zo van roze en waren het meestal de kleuren die ik bij mezelf vermeed.

De kleuren zijn heel verschillend; van matte tot shimmer en glitter en ook een concealer ontbreekt niet. Deze kun je als base gebruiken of een cut crease mee creeëren. Handig!

Swatches

Ik ben heel verrast door de swatches; wat een extreem goeie pigmentatie! De kleuren zijn heel helder en ook de glitters zijn heel gepigmenteerd. Als je die trouwens een beetje vochtig maakt worden ze nóg intenser.

Looks

De afgelopen weken heb ik een aantal looks gemaakt met het Huda Beauty New Nude palette. Ik heb mijn mening helemaal bijgesteld; de kleuren zijn prachtig en staan me goed (al zeg ik het zelf). Ook mijn klanten waren heel positief over de mooie kleuren en de sterke pigmentatie.

De kleuren passen ook mooi bij mijn ICI Paris sjaaltje 🙂

Overall is het oogshaduwpalette zeker zijn geld waard. Dit was ook het eerste product van Huda Beauty wat ik heb gekocht; ik ben zeker benieuwd naar de andere producten uit haar collectie.

Ik heb het gekocht bij The Beauty Editor voor €64,95

Wat vinden jullie van dit palette? Zou je het zelf ook kopen?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.